Káva Lishou je prostriedok, ktorý môžete využívať na redukciu hmotnosti. Pokiaľ budete používať tento druh kávy, ktorý ponúka web kavalishou.cz/sk, nemusíte vynechávať žiadne jedlo, nebudete sa cítiť slabí a hladní a nemusíte držať žiadnu diétu. Ide o spojenie kvalitnej instantnej kávy, húb a rastlín.

Aké výhody ponúka káva na chudnutie?

Káva na chudnutie Lishou podporuje lepšiu cirkuláciu krvi, tá sa ľahšie dostane do všetkých častí tela a vďaka tomu dochádza aj k úprave metabolizmu, predovšetkým k jeho zrýchleniu, čo je základný predpoklad pre stratu nadbytočných kilogramov. Ak metabolizmus funguje pomalšie, telo si skôr ukladá tuky, namiesto toho, aby spaľovalo kalórie. Dôsledkom toho je potom silnejšia tuková vrstva na miestach, kde o ňu nemáme záujem. Pokiaľ neupravíme metabolizmus hneď na začiatku, neskôr to pôjde veľmi ťažko a k vytúženej hmotnosti by sme sa ani nemuseli dopracovať. Zmes rastlinných zložiek, ktoré káva obsahuje taktiež podporí lepšie trávenie a rýchlejšie vstrebávanie potravy.

Ďalšou výhodou je obmedzenie chuti do jedla. Akonáhle sa káva dostane do tela, dôjde k zvýšeniu hladiny serotonínu (ovplyvňuje, okrem iného, naše pocity) a mozog dostáva informáciu, ako keby sme boli sýti.

A čo jo-jo efekt?

Vzhľadom k tomu, že k chudnutiu pomocou kávy Lishou dochádza postupne a pomalým tempom, vyhnete sa tak jo-jo efektu, ktorý hrozí v prípadoch, kedy skúšate rôzne druhy diét. Káva Lishou obmedzuje chuť do jedla, nestresujete sa tak tým, že neustále kontrolujete, čo a koľko jete. Ak chcete chudnúť, je dôležitá psychická pohoda.

Dôležité informácie

Káva Lishou je prírodný produkt, ktorý patrí do skupiny potravinových doplnkov, nie liekov. Nejedná sa o náhradu pestrej a vyváženej stravy. Nie je určená pre niektoré skupiny osôb. Patria medzi ne deti, tehotné a dojčiace ženy, tí, ktorí majú akékoľvek druhy srdcových ťažkostí, vysoký krvný tlak alebo choroby spojené s obličkami. Je určená na konzumáciu osobám vo veku 18-60 rokov.

Pri jej užívaní sa môžu objaviť niektoré nežiadúce účinky, patria medzi ne sucho v ústach, vyšší príjem tekutín, zvýšené potenie, vyšší srdcový tep. Konzumácia kávy je len na vlastné riziko.